Què fem

Identifiquem les necessitats del client final per dissenyar una solució d’execució factible.

Les necessitats de qualsevol indústria vénen determinades per la seva activitat i el seu pla de negoci però sempre acaben relacionades amb la gestió de la reducció de costos, la millora contínua i l’increment de l’eficiència productiva.

Per assolir aquests reptes, les empreses porten a terme tot tipus de projectes que els portin a millorar algun d’aquests indicadors. En moltes ocasions, les indústries saben determinar les seves necessitats però no tant els mitjans i les eines necessàries per assolir-les.

el mètode arsfabri:

Dialogar amb el client com amb les empreses executores

Identificar les necessitats del client final

Trobar punts d’interès comú on plantejar les solucions

Implementar i executar les solucions acordades

Assumir funcions de direcció, planificació i coordinació de la producció en cas que sigui necessari

Com treballem?

El que fem a arsfabri és identificar les necessitats del client final i dissenyar una solució d’execució factible.

Això passa per dialogar tant amb el client com amb les empreses executores i trobar el punt d’interès comú on es poden plantejar les solucions (de qualsevol tipus) que portaran al projecte a èxit.

La/les solucions no seran úniques, no seran fàcils, no seran del gust de totes les parts, però seran apropiades, equilibrades i justes. Si obtenen el vist-i-plau del client, passaran a la següent fase d’implementació i execució.

Si així es decideix, arsfabri també pot aportar la seva experiència en l’execució de projectes assumint funcions de direcció, planificació, coordinació i supervisió d’activitats productives.

Despatx d'enginyeria industrial.

motus & melius

arsfabri

Som un despatx d’enginyeria per donar soport a l’indústria química, alimentària, automobilística i petroquímica. Oferim la creació de noves instal.lacions, desenvolupament i construcció de projectes industrials, control de projectes, seguiment econòmic i control de subcontractacions.

informació de contacte

arsfabri S.L.
AD300 ANDORRA

Telèfon +376 657 657
Email info@arsfabri.com